مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه¬ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی |
Summer |
1397 |
اثر غلظت و روش کاربرد پاکلوبوترازول بر کاهش شوک انتقال نشای خیار و مقاومت آن به تنش کم آبی |
September |
1393 |
بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم انگور ایرانی به تنش خشکی در شرایط درون شیشه ای. فرایند و کارکرد گیاهی |
Fall |
1393 |
کاهش اثرهای نا مطلوب شوری در توت فرنگی از طریق کاربرد سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات |
May |
1393 |
بررسی برخی پاسخ های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم انگور ایرانی به تنش خشکی در شرایط درون شیشه ای. |
Fall |
1393 |
کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری در توت فرنگی با کاربرد سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات |
September |
1393 |
بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه |
September |
1392 |